sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

KÄSITÖITÄ REMONTIN KESKELTÄ

Jokunen aika sitten Vesselin ja Veijarin pikkuinen pikkuserkku täytti yhden vuoden ja hänelle tein lahjaksi oman laudeliinan. Tarkoitus oli keksiä jotain hyödyllistä, joka ei jää jalkoihin pyörimään vaan pääsee käyttöön. Toivottavasti näin käy ja liina pääsee kovaan käyttöön uimahallissa ja miksei kotonakin! Kaivurin kuvan piirtelin itse ja talon miesväki antoi arvioitaan erilaisista versioista. Tosin valitsin toteutettavan kuvan kuitenkin oman mieleni mukaan arvosteluraadin mielipidettä vastaan ;)








Tällainen t-paita valmistui miehelle joskus keväällä. Kangas on trikoota Eurokankaan palalaarista ja minusta ihanan väristä ja raitaista! Kaava vain oli tosi huono, mutta se ei ole onneksi kuitenkaan käyttöä estänyt. En ole ennen juurikaan tehnyt miesten vaatteita, joten oli aika yllättävää huomata, miten vaikea oli löytää edes perus t-paidan kaavaa miehelle. Tai sitten hain vääristä paikoista... Nappilistan tekoon perehdyin lasten hupparin ohjeesta ja kokeilin sitä ensimmäisen kerran tähän paitaan. Aika hyvin meni! Raidatkin osuu kohdalleen :)




Pikkuveljen pökselivarastoon täydennystä x4:











Pikkuveljen koiralle kudoin talvella villapaidan, ettei tarvitse pakkasessa hytistä. (Noh, eipä sitä pakkasta sitten tullutkaan niin paljoa viime talvena, mutta onpahan ensi talven varalle...) Pientä viilattavaa malliin vielä jäi, vaikka muokkasin ohjetta koiraneidin mittojen mukaan.




Tässä vielä ensimmäinen valmis rakennelma tämän remppaprojektin tuloksena, tai no melkein valmis: kattona on vielä väliaikaisesti muovi, maalia puuttuu sieltä täältä ja ikkunat on pesemättä, mutta onneksi tomaatit ei siitä välitä :)




Isompi urakka näyttääkin sitten tältä:







Sisällä ei ole tilaa juuri muulle kuin nukkumiselle, joten ompelusta on turha haaveilla. Tosin Veijari ehdotti, että kyllähän ulkona voi ommella! Niin voikin, mutta muutakin tekemistä on, joten näillä näkymin mennään "ensin työ, sitten huvi"-periaatteella.

Keittiö on kodin sydän vai miten se meni... Tässä meidän kodin sydän tällä hetkellä:






Remontin valmistumista odotellessa... Nautitaan lämpimästä kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti